Nieuwe website, nieuwe stap

Een nieuwe website voor mijn eigen bedrijf. Met deze nieuwe website zet ik gelijk een nieuwe stap. Het doel van de website is namelijk naamsbekendheid opbouwen. Met als volgende stap meer opdrachten krijgen. Met dit artikel wil ik je informeren over wie ik ben, hoe het bedrijf Sparringpartner Stout is ontstaan. Achtergrondinformatie waarmee je als lezer weet wie er nu achter dit bedrijf zit.

De eerste stap – opgroeien

Als kind ben ik altijd al een nieuwsgierig jochie geweest die graag fantaseerde over de kleinste dingen. Door de jaren heen is die nieuwsgierigheid ontwikkelt in een out-of-box denkpatroon. Door mijn interesse in alles wat met techniek te maken had, was een opleiding Werktuigbouwkunde een logisch gevolg. Na het behalen van diploma ben ik dan ook servicemonteur geworden.

De tweede stap – werkervaring opdoen

Na slechts een korte periode monteur te zijn geweest ben ik via mijn netwerk terecht gekomen in een kleine machinefabriek. In slechts 3 jaar tijd heb ik vrijwel alle facetten meegekregen. Vanuit de productie, naar de werkvoorbereiding en inkoop. Vervolgens nog een tijdje verkoop gedaan, ook nog een periode in België. Door omstandigheden ben ik vervolgens als calculator in een productiebedrijf terecht gekomen. Echter bleek het op detailniveau werken niet genoeg om mijn altijd aanwezige onrust te in te tomen.

De derde stap – rust vinden

Inmiddels ben ik meer dan 5 jaar werkzaam bij een familiebedrijf die machines verkoopt. Als projectcoördinator op de serviceafdeling heb ik mijn dynamische baan gevonden. In al mijn enthousiasme ben ik, met mijn ijver, mijn energieniveau voorbijgestreefd. Stoppen met mijn HBO opleiding in het derde leerjaar en een burn-out waren het gevolg. Dankzij mijn werkgever en mijn omgeving heb ik deze periode overwonnen en ben met een enorme ervaring weer verder gegaan.

De nieuwe stap – Sparringpartner Stout

Nu de rust (zover als mogelijk) gevonden is, is een nieuwe fase aangebroken. Ik wil de opgedane ervaringen en kennis gaan delen. Hoeveel mensen lopen er niet rond met dezelfde problematiek? De nieuwe stap is inmiddels genomen. Naast mijn werk ben ik nu graag bezig met het inspireren van anderen. Met name ondernemers met groeistuipen. Of met het ontwikkelen van vaardigheden die niet nodig zijn voor het hoofddoel van de onderneming, maar wel tijd kosten. En mensen die werk zoeken, of niet weten wat ze met hun carrière willen.

Waar Sparringpartner Stout me gaat brengen weet ik nog niet. Maar dat het me energie geeft, weet ik wel. Daarnaast krijg ik steeds weer van mijn klanten te horen hoe zij door enkele prikkelende vragen van mij, ontzettend geholpen zijn. Met deze nieuwe website, hoop ik nog veel opdrachtgevers te benaderen om ook hen verder te helpen. Jij het antwoord, wij de vragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *