Sparringpartner Stout heet nu Organisatieservice

Zie nieuwe website: www.organisatieservice.nl

Online diensten

In het digitale tijdperk waarin wij leven zijn we steeds vaker online. Daarom levert Sparringpartner Stout een selectie van online diensten. Deze diensten vloeien voort uit de diverse verbetertrajecten die wij hebben opgestart met klanten. Voor de onderstaande diensten kun je bij ons terecht:

  • Domeinregistratie en hosting (zakelijke e-mail);
  • Losse contactpagina (i.c.m. domeinregistratie);
  • Volledige website (indien gewenst compleet geleverd met tekst en media);
  • Content Marketing (keuze uit meer dan 40 relevante blogsites);
  • Aanleveren van geschreven teksten (SEO).
domeinregistratie

Onze voordelen

Waarom kiezen voor ons:

  1. Laagdrempelig contact;
  2. Persoonlijke aanpak;
  3. Professionele teksten;
  4. Ervaring met digitale marketing.
content marketing

“Online zijn levert pas wat op als je vindbaar bent en je jezelf professioneel presenteert.”

Domeinregistratie en hosting

Samen met jou kiezen we een beschikbare domeinnaam. Het standaard pakket bestaat uit een domeinregistratie en hosting voor 5 e-mailadressen. Indien jij dat wilt komen we bij jou thuis of op de zaak, de e-mail instellen op je pc, smartphone en tablet. Vervolgens kunnen we een korte uitleg geven over het gebruik van de e-mail.

Contactpagina

Als je een domeinnaam geregistreerd hebt dan heb je in feite een blanco pagina op internet. Voor sommige mensen is een volledige website een stap te ver. Dan kunnen deze blanco pagina optimaal benutten door je contactgegevens, logo, en bedrijfsinformatie daarop te plaatsen.

Website

Wij leveren het complete pakket van domeinregistratie tot kant-en-klare website. Eerst gaan we samen om tafel over het doel van de website. Vervolgens maken we een lijst van jouw wensen en bekijken we voorbeelden. Dan wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt. Bij opdracht laten wij de website bouwen. Er wordt een prototype met jouw besproken. Daarna beginnen wij met het invoegen van tekst en media. Tussentijds vindt er meerdere malen overleg plaats over de voortgang, het ontwerp en inhoud. Als de website online is, kun je altijd bij ons terecht voor het onderhoud, tekstoptimalisatie en wijzigingen. Heb je een bestaande website en wil je deze optimaliseren? Neem dan contact met ons op.

Content Marketing

Online vindbaarheid is voor veel bedrijven ontzettend belangrijk. Een goede manier om dit te optimaliseren kun je bij Sparringpartner Stout terecht voor Content Marketing opdrachten. Content Marketing is het plaatsen van een gerelateerd artikel op een online blog met een vast aantal bezoekers. In de tekst wordt een link naar de door jouw gewenste website verwerkt. Dit zorgt voor meer bezoekers op jouw website. Daarnaast ook relevantie voor zoekmachines omdat je op meerdere plaatsen wordt gevonden. Indien gewenst schrijven wij het artikel voor je.

Teksten schrijven

Sparringpartner Stout schrijft reeds lange tijd teksten voor de meest uiteenlopende doeleinden. Zoals gezegd voor websites, content marketing opdrachten, maar ook voor bijvoorbeeld folders. Daarnaast schrijven wij teksten voor nieuwsbrieven of blogs. Heb je een tekst geschreven maar wil je de tekst SEO maken? Dat kunnen wij voor je doen. Jij geeft aan met welke zoekterm de tekst moet worden gevonden. Wij passen de tekst voor je aan