Sparringpartner Stout heet nu Organisatieservice

Zie nieuwe website: www.organisatieservice.nl

Over ons

 

Ik ben Mathijs Stout, enthousiast in het inspireren en helpen verbeteren van mijn omgeving. Na mijn schoolperiode ben ik via mijn werk in de meest uiteenlopende bedrijven geweest. Iedere onderneming met andere doelstellingen, doelgroepen, producten/diensten, hectiek en problematiek. Overal is ruimte voor verbetering, hoe goed de zaken ook gaan.

Wat mij daaraan opvalt is dat er veel verbeteringen niet slagen om allerlei oorzaken. De belangrijkste oorzaak ligt in het beginnen aan een verandering zonder goed te weten waar men heen wilt. En juist dat moet dus concreet worden gemaakt zodat een verandering succesvol kan zijn.

Wat ik kan bieden is een brainstormsessie waarin we de huidige en de gewenste situatie analyseren. Omdat alleen jij weet wat je wilt vraag ik alleen maar door en zet de informatie om in een concreet plan.

Curriculum Vitae

Diploma’s/certificaten

2002 Mavo

2005 Europees Computer Rijbewijs

2006 MTS Werktuigbouwkunde BOL4

2009 HBO TBK Propedeuse

Werkervaring

2006 Servicemonteur

2008 Inkoper/werkvoorbereider

2010 Calculator/werkvoorbereider

2012 Serviceplanner

2013 Projectcoördinator

2016 Blogger over ondernemen

2016 Parttime ondernemer

Visie

Ik geloof dat je met een nuchtere aanpak en een praktische kijk op ondernemen ver kan komen. Er is altijd ruimte voor verbetering. Door te analyseren hoe jij werkt, kan ik een optimalisatieproces aanbieden. Dit voor een toegankelijk tarief voor een zefstandige onderneming.

Missie

Onze missie is het optimaliseren van de bedrijfsprocessen zodat de ondernemer meer tijd en aandacht aan zijn product of dienst kan besteden. Ik lever geen advies maar een plan van aanpak waarvan ik een groot deel voor jou uitvoer. Jij de inhoud, ik de randzaken!

Referenties

Om een beeld te geven van het opgeleverde werk en wat klanten van ons vinden hebben we enkele voorbeelden/reacties op een rijtje gezet. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.